دکتر رضا حسن زاده به سمت " سرپرست كتابخانه و مركز اطلاع رساني " منصوب شد

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی وفناوری پیشرفته طی ابلاغی، دکتر رضا حسن زاده را  به سمت سرپرست كتابخانه و مركز اطلاع رساني منصوب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ابلاغ صادره از سوی دکتر آروین بدین شرح است:

جناب آقای دکتر حسن زاده

باسلام و احترام

با عنايت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالي، به موجب اين ابلاغ به مدت دو سال به سمت "سرپرست كتابخانه و مركز اطلاع رساني" منصوب مي­شويد.

جمع آوري، ذخيره، نگهداري و در دسترس قرار دادن كتب، مجلات و نشريات علمي، طبقه بندي، فهرست نويسي و آماده سازي كتب و نشريات جهت تسهيل در امر دسترسي به آنها، برقراري ارتباط با مراكز و مجامع علمي، كتابخانه ها و مراكز نشر كتب در داخل و خارج از كشور، تهيه، جمع آوري، تحليل و فهرست نويسي و در دسترس قراردادن كتابها و نشريات علمي و آموزشي براي استفاده محققين و دانش پژوهان و انجام امور محوله از سوي مقام مافوق از اهم وظايف شما مي­باشد. ­­­اميد است با توكل به خداوند متعال در انجام  امور مربوطه موفق و مؤيد باشيد.

همچنین دکتر آروین با صدور پیامی از خدمات دکتر محمد صادق غضنفری در مدت زمان مسئولیت ایشان درسمت ریاست كتابخانه و مركز اطلاع رساني تقدیر نمود.

٠٨:٤٣ - دوشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٩    /    عدد : ٢٢١١    /    تعداد نمایش : ١٦٥١